Bijles Engels in Lanaken!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Een taal onder de knie krijgen is niet voor elke student evident. Soms is het aangewezen om bijles Engels te nemen en je te laten bijstaan door een ervaren bijlesleerkracht of studiebegeleider. De studiebegeleiders van bijleskantoor StudieCo worden geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring in het geven van bijles Engels. Zij geven zowel bijlessen als huiswerkbegeleiding in de regio Lanaken alsook in deelgemeente(n) Gellik, Neerharen, Veldwezelt, Rekem.

Klaar om samen te werken met een gemotiveerde bijlesleerkacht? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bijleskantoor StudieCo via het formulier aan de rechterkant.

Waarom kiezen voor bijles via StudieCo?

  • Transparante prijsbepaling: alle kosten inbegrepen in de vooropgestelde prijs
  • Gediplomeerde bijlesgevers en studiebegeleiders
  • Snelle en vlotte communicatie
  • Beschikbare bijlesleerkrachten voor zowel lager, middelbaar, hoger als privaat onderwijs