Op zoek naar bijlessen aardrijskunde?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijlessen aardrijskunde bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij kunnen u een oplossing aanbieden door een ervaren en gediplomeerd bijlesleerkracht aan te bieden voor huiswerkbegeleiding aardrijskunde. Zowel de plaats van de bijlessen als de frequentie van de bijlessen komt u overeen met de geselecteerde leerkracht: dit kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis!

U een oplossing aanbieden binnen de week na uw aanvraag voor studiebegeleiding aardrijskunde is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Er zal altijd beroep worden gedaan op gediplomeerde studiebegeleiders in de nabijheid van uw woonplaats.

Bijles bij bijleskantoor StudieCo: wat zijn de voordelen?

  • Ervaren en gekwalificeerde leerkrachten
  • Studiebegeleiding aan huis of op locatie
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties

U kan rechtstreeks met ons in contact komen via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Een medewerker van Bijleskantoor StudieCo zal u als student, leerling of ouder dan bijstaan met al uw vragen rond bijlessen aardrijskunde.