Op zoek naar bijlessen Engels?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijlessen Engels bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij kunnen u een oplossing aanbieden door een ervaren en gediplomeerd docent aan te bieden voor studiebegeleiding Engels. Zowel de plaats van de bijlessen als de frequentie van de bijlessen komt u overeen met de geselecteerde bijlesleerkracht: dit kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis!

U een oplossing aanbieden binnen de week na uw aanvraag voor studiebegeleiding Engels is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Er zal altijd beroep worden gedaan op gediplomeerde studiebegeleiders in de nabijheid van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gekwalificeerde en ervaren leerkrachten
  • Studiebegeleiding aan huis of op locatie
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties

U kan rechtstreeks met ons in contact komen met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. Een medewerker van Bijleskantoor StudieCo zal u als leerling, student of ouder dan bijstaan met al uw vragen rond bijles Engels.