Op zoek naar bijlessen Grieks-Latijn?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijlessen Grieks-Latijn bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij kunnen u een oplossing aanbieden door een ervaren en gediplomeerd huiswerkbegeleider aan te bieden voor bijles Grieks-Latijn. Zowel de plaats van de bijlessen als de frequentie van de bijlessen komt u overeen met de geselecteerde docent: dit kan zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf!

U een oplossing aanbieden binnen de week na uw aanvraag voor privéles Grieks-Latijn is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Er zal altijd beroep worden gedaan op ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in de nabijheid van uw woonplaats.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Ervaren en gekwalificeerde leerkrachten
  • Bijles aan huis of op locatie
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties

U kan rechtstreeks met ons in contact komen per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310. Een medewerker van Bijleskantoor StudieCo zal u als leerling, student of ouder dan bijstaan met al uw vragen rond bijlessen Grieks-Latijn.